P-SHOT

P-shot resultaten van het hoogste niveau in Nederland bereikt ACREN Clinics o.a. door je Persoonlijk PRP-plan.
p-shot

P-shot prijs

Een kwalitatieve P-shot kost € 593,- per inspuiting. De behandeling bestaat uit drie inspuitingen.

Wat is PRP?

De afkorting PRP staat voor Plaatjesrijk Plasma wat uit je bloed wordt gehaald door centrifuge. Jouw bloed bestaat uit ± 55% plasma, ± 44% rode bloedcellen, < 1% witte bloedcellen en 0,2% bloedplaatjes. Door de centrifuge worden het plasma en bloedplaatjes van de witte en rode bloedcellen gescheiden.
Bij de P-shot wordt onder lokale verdoving PRP ingespoten in de zwellichamen, schacht, corona en eikel.

Wat doet PRP?

Het plaatjesrijk plasma wordt ingespoten en zorgt voor een (re)vitalisering van het ingespoten gebied. Resultaten begin je subtiel te ervaren vanaf 6 weken tot 33 weken na de eerste inspuiting.

Wie doet de inspuiting?

De inspuitingen worden gedaan door onze ervaren urologen.

Comfort voor de patiënt

Voor de inspuiting wordt je huid van je penis ingesmeerd met voorverdovende crème, Wanneer deze werkt wordt er aanvullende verdoving ingespoten aan de basis van je penis.
Voor de bloedafname werken we met zeer dunne naaldjes, waardoor je het prikje bijna niet voelt. Voel jij je comfortabeler bij voorverdoving, dan gebruiken we ook hiervoor de verdovende crème.

Voor wie is een P-shot

De P-shot is geschikt voor mannen vanaf 18 jaar, bij erectiële disfunctie (ED), (ook na prostatectomie) of om stevigere erecties te krijgen en te houden. Het kan voorkomen dat het volume van de penis iets toeneemt, maar is geen doel op zichtzelf.
Heb je peyronie (kromstand van je penis in erectie), dan is het praktisch om eerst een afspraak te maken op de raadpleging met onze urologen om te zien wat de mogelijkheden zijn met PRP. Als je foto’s meebrengt naar de raadpleging is dit helpend.
Bij lichen sclerosus wordt ook de P-shot toegepast om deze huidaandoening te behandelen bij mannen.

Behandelplan

De drie inspuitingsmomenten maken deel uit van het behandelplan wat begint 4 weken voor de eerste inspuiting en loopt tot 6 weken na de derde inspuiting, dus in totaal duurt de behandeling 33 weken gerekend vanaf het eerste contact met ACREN Clinics.
Na je eerste P-shot krijg je 4 – 6 weken later je tweede en weer 4 – 6 weken later je derde inspuiting. Daarna kom je om de 12 – 18 maanden terug voor je onderhoudsbehandeling.

Urologen

Dr. Maes is verantwoordelijk voor ons team van urologen.
Lichen sclerosus behandeling
Dr. Maes is diensthoofd Urologie

Best mogelijke P-shot resultaten

De best mogelijke P-shot resultaten bereiken we door een goede samenwerking waarbij jij de kwaliteit van het bloed en de werking van de PRP bepaalt. In je Persoonlijk PRP-plan vind je eenvoudige richtlijnen.
Wij zorgen door centrifuge en resuspentie, binnen een gepatenteerd vacuüm-proces (Zwitsers), zonder toevoeging van activerings- of antistollingsmiddelen, voor de meest hoogwaardige PRP (met een bloedplaatjes recovery van >80%). Hierbij geven de bloedplaatjes hun bioactieve stoffen pas af in jouw lichaam.
Om de ingespoten bloedplaatjes hun werk te laten doen, staan er in je Persoonlijke PRP-plan ook leefbare richtlijnen voor na de inspuiting. Zo bereiken we samen met jou het maximaal haalbare resultaat.
De procedure van ACREN Clinics voldoet aan de Europese MDR-richtlijnen en FAGG.

P-shot prijs vergelijken

De beste P-shot prijs-kwaliteitverhouding krijg je bij ACREN Clinics. dit komt door het hoogste precentage bloedplaatjes en je Persoonlijk PRP-plan om vooraf je bloedkwaliteit te optimaliseren, zodat we de beste kwaliteit bloedplaatjes beschikbaar hebben op de dag van de inspuiting.
Alleen het beste is goed genoeg bij ACREN Clinics. Deze redenatie passen we toe op de bloedkwaliteit, de gebruikte materialen en artsen die de inspuiting doen. Deze topkwaliteit P-shots kunnen we aanbieden tegen een realistische prijs.
De meest voorkomende PRP-graad in Nederland ligt tussen de 21% en 50%. Je weet dat de PRP-graad bepalend is voor het succes en datgene wat jezelf kunt doen. Concreet heb je tussen de 2 tot 4,5 keer zoveel behandelingen nodig om in de buurt van de ACREN-resultaten te komen.

P-shot ervaringen

Jij hebt veel invloed op de bloedkwaliteit bij de afname van je bloed. Na de inspuiting heb jij veel invloed op de werking van de P-shot.
Hoe je dit doet leggen we uit in jouw Persoonlijk PRP-plan. In het plan geven we aan wanneer je wat dient te doen op welke datum. Dit is in relatie tot de drie inspuitingsdata.

Jouw Persoonlijk PRP-plan

Voor jouw Persoonlijk PRP-plan krijg je een link toegestuurd per e-mail (geen hotmail) met de inlogcode waarmee op de pagina komt met jouw Persoonlijk PRP-plan.
Het plan start 4 weken voor je eerste inspuiting en loopt tot 6 weken na de derde inspuiting en gaat o.a. in op de volgende punten:
 • Cortisone
 • Ontstekingsremmers
 • Bloedverdunners
 • Cholesterol
 • Voeding
 • Suiker
 • Warmte
 • Inspanning
 • Alcohol, tabak, cafeïne en drugs
peyronie
Resultaat na centrifuge en resuspentie

Jouw P-shot behandeling

Vooraf

 • Je hebt op de knop ‘AFSPRAAK MAKEN’ geklikt, het aanvraagformulier ingevuld en op verzenden gedrukt.
 • De aanvraag komt binnen op onze servicedesk. De medisch assistent die jou gaat begeleiden, bekijkt je antwoorden op de vragen en gaat je bellen voor de intake en het inplannen van je behandeling.
 • Nadat de drie behandeldata en tijdstippen zijn vastgelegd, stuurt de medisch assistent je een bericht per e-mail met daarin de afspraakbevestiging, de link naar je Persoonlijk PRP-plan en wachtwoord.
 • De medisch assistent zal vragen om een reply te sturen als je de mail hebt ontvangen, zodat jij kunt beginnen met de voorbereiding.

De dag van de inspuiting

 • De verpleegkundige heet je welkom en neemt je mee naar de behandelruimte. Hier mag je op de behandeltafel gaan liggen, nadat jij je ondergoed hebt uitgedaan.
 • De verpleegkundige neemt enkele buisjes bloed af en zet deze in de centrifuge.
 • Daarna smeert de verpleegkundige voorverdovende crème op de plaats van de inspuiting.
 • Na 5 minuten is de centrifuge klaar en voel jij dat de voorverdoving werkt.
 • De verpleegkundige zorgt dat de PRP inspuitklaar is.
 • Ongeveer 15 minuten nadat je op de behandeltafel bent gaan liggen, komt de arts om de PRP op een rustige manier in te spuiten.
 • Daarna ben je klaar om je aan te kleden.
 • De gehele behandeling neemt ongeveer een half uur in beslag.

Achteraf

 • Jij volgt de instructies op die je via je jouw Persoonlijk PRP-plan hebt ontvangen.

Betaling

Voor de betaling van je P-shot kun je ter plaatse contant betalen of pinnen (géén creditcard).

Locatie

Jouw P-shot krijg je in de privékliniek te Emblem (vlakbij Antwerpen) waar wij klanten ontvangen uit o.a. Rotterdam, Dordrecht, Breda, Tilburg, Den Bosch, De Lier, Naaldwijk, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Arnhem, Apeldoorn, Zwolle, Wilp, Enschede, Hoek, Groningen,  Nijmegen,  Roermond, Veghel, Bladel, Oosterhout, Dongen, Oud-Beijerland, Werkendam, Maassluis, Leeuwarden, Gorinchem, Vlissingen, Goes, Eindhoven, Weert, Venlo, Maastricht. ‘s-Gravenzande, Assen, Schagen, Numansdorp, Amstelveen, Urk, Veendam, Marken, Hansweert, Groesbeek, Zandvoort, Amersfoort, Deventer, Meerkerk, Heesch, Ridderkerk en andere plaatsen.
De kliniek is gemakkelijk te bereiken en ligt vlakbij de snelweg. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur en in de straat.

Toekomst

ACREN Clinics onderzoekt de mogelijkheden om voor klanten in het noordelijke deel van Nederland een nieuwe vestiging te openen. Ook zij zijn nu welkom in de privékliniek bij Antwerpen.

Ruimtes in de kliniek

p shot, pshot, magellan centrifuge, p-shot rotterdam, p-shot zwolle, p-shot Amsterdam, p-shot prijs, p-shot ervaringen, p-shot resultaten, p shot behandeling, p-shot kosten
Scroll naar boven