Waarom kiezen klanten voor ACREN Clinics?

– ACREN Clinics heeft de hoogste PRP-graad als standaard.
– Er hangt geen ziekenhuissfeer.
– De verpleegkundige brengt voorverdovende gel aan op de plaatsen waar wordt ingespoten.
– Voor en na de ingreep mag je vragen stellen aan een vaste medisch assistent.
– De flexibiliteit is een groot voordeel, want ook tijdens de avonden en in het weekend kunnen afspreken wordt zeer gewaardeerd. Zodoende hoeven er geen vrije dagen te worden opgenomen.

Ik gebruik bloedverdunners, wat nu?

De INR-waarde (bloedstollingswaarde) dient op de dag van de inspuiting niet hoger te zijn dan 2. Met de huisarts, arts of trombosedienst kun je vooraf bespreken hoe om te gaan met je bloedverdunners.

Waarom doen jullie maximaal 3 belpogingen?

Het is bij ACREN Clinics altijd druk en daarom doen onze medisch assistenten drie belpogingen om je te bereiken op het tijdstip dat je zelf hebt aangegeven. Wanneer je niet opneemt leggen we het initiatief om contact op te nemen bij jou.

Waarom doen urologen de inspuiting?

De intieme zone bij mannen en vrouwen is een complex geheel met een fijne bezenuwing, bloedvaten en aders. Dat is de reden dat we alleen met de beste urologen werken. Dus geen plastisch chirurgen die de inspuiting doen, want onze urologen doen om dezelfde reden ook geen vampire shot behandeling in het gezicht van patiënten.

Waarom gebruiken jullie een vacuüm-protocol?

We hebben de keuze voor een volledig vacuüm-protocol gemaakt, want dit protocol is gebaseerd op meer dan 200 klinische studies in meerdere medische disciplines.

Waarom gebruiken jullie geen calciumgluconaat?

Bij ACREN Clinics spuiten we géén calciumgluconaat in de tubes na de bereiding van de PRP. Calciumgluconaat zorgt voor een  vroegtijdige afgifte van de bioactieve stoffen en groeifactoren waardoor deze grotendeels voor de inspuiting in het lichaam al kapot gaan in de tubes. Op deze wijze verlies je een groot deel van de PRP-kracht.
Indien wij door inspuiting calciumgluconaat of hyalonzuur aan de PRP zouden toevoegen, dan ontstaat er een onderbreking van het vacuümprotocol.

Waarom is een volledig vacuüm-protocol belangrijk?

Doordat het hele proces van bloedafname tot inspuiting volledig vacuüm is, bestaat er een extreem kleine kans dat er endotoxinen mee worden ingespoten. Dit in tegenstelling tot protocollen die niet volledig vacuüm zijn waarbij je 5500% meer kans hebt om endotoxinen ingespoten te krijgen.

Hoe lang duurt een behandeling

Het voorverdoven, de bloedafname, centrifugeren, (needling) en inspuiten duurt 30 – 45 minuten.

Kan ik zelf rijden?

Autorijden na je behandelsessie is zeker mogelijk.

Niet voor alle inspuitingen direct een afspraak maken?

Voor de P-shot (Priapus-shot) kun je direct een afspraak maken via de medisch assistent. Voor alle overige behandelingen is eerst een gesprek met een uroloog nodig. Mogelijk doet deze een aanvullend onderzoek om te kijken naar de haalbaarheid en soms komt er volledig andere oplossing ter sprake.

Waarom gaan veel Nederlanders naar ACREN Clinics?

Het aantal artsen wat PRP kan inspuiten met dezelfde PRP-graad is in Nederland zeer beperkt. Daarbij komt dat er geen wachttijden zijn.

Wanneer betalen?

Elke behandelsessie reken je ter plaatse af. Dit mag contant, maar dit kan ook met een Nederlandse bankkaart (pinnen).

Wanneer is de verdoving uitgewerkt?

De verdoving begint 1,5 uur na de inspuiting uit te werken.

Zelf het resultaat beïnvloeden

Je hebt het succes van je PRP-behandeling zelf in de hand. via ACREN Clinics, dan krijg je een Persoonlijk PRP-plan waarin haalbare richtlijnen en praktische aanwijzingen staan om het beste resultaat te kunnen bereiken.

Waarom zie ik geen reviews op de website?

In de medische wereld wordt het plaatsen van reviews en klantscores gezien als onprofessioneel en te commercieel. Vrouwen en mannen die de behandelingen door ACREN Clinics laten doen, hebben ons gevonden via mond tot mond reclame of Google.
Heb je nog vragen? Stel ze via servicedesk@acren.nl.
Scroll naar boven