O-SHOT 3.0 behandeling

O-shot resultaten van ACREN Clinics zijn intensere orgasmes, meer gevoel in je clitoris, een ‘sappige’ vagina,  een hoger libido. en helpt bij vaginale atrofie.
o-shot

Prijs O-shot

O-shot prijs is € 647,- per behandelsessie (vulva, vagina, G-spot, A-spot en Persoonlijk PRP-plan). De behandeling bestaat uit 3 behandelsessies.

Alleen vulva

Alleen een behandeling voor je clitoris, grote en kleine schaamlippen is ook mogelijk. De O-shot prijs is dan € 593,- per behandelsessie.

Vrouwelijke urologen

O-shot behandelingen worden in uiteenlopende klinieken aangeboden als onderdeel van een veel groter aanbod van behandelingen. De intieme zone van een vrouw is een delicaat gebied en als arts dien je gespecialiseerd te zijn om hoogwaardige kwaliteitsbehandelingen te kunnen geven.
Voor de O-shots werken we alléén met zéér ervaren vrouwelijke urologen. Zij hebben de meeste kennis over de anatomie van de vulva (schaamlippen, clitoris (buitenzijde en de clitorisbenen) en vagina (de spieren, A-spot en G-spot). Zij hebben ook veel ervaring met vaginale atrofie (vaginale droogte), pijn bij het vrijen en het versterken van het vrouwelijk orgasme.
Door deze kennis weten ze hoe de zenuwbanen en bloedvaten lopen in de schaamlippen, clitoris, A-spot en de G-spot. Met deze kennis en ervaring weten ze exact waar ze de PRP-inspuiting dienen te geven, want we willen géén complicaties in jouw intieme-zone.
Onze visie is: ‘Als je geld uitgeeft aan O-shots, doe het dan goed, want ook hier geldt goedkoop is duurkoop!’

Beste O-shot prijs- kwaliteitverhouding

We bereiken de beste O-shot prijs- kwaliteitverhouding in Nederland door de beste bloedkwaliteit, een vacuüm-protocol (Zwitsers), de beste urologen, je Persoonlijk PRP-plan en begeleiding tijdens de hele behandeling.

Wat is PRP?

De afkorting PRP staat voor Plaatjesrijk Plasma wat uit je bloed wordt gehaald door centrifuge. Jouw bloed bestaat uit ± 55% plasma, ± 44% rode bloedcellen, <1% witte bloedcellen en 0,2% bloedplaatjes. Door de centrifuge worden het plasma en bloedplaatjes van de witte en rode bloedcellen gescheiden.
Het plaatjesrijk plasma wordt ingespoten en zorgt voor een (re)vitalisering van het ingespoten gebied. Resultaten begin je subtiel te ervaren vanaf 6 weken tot 33 weken na de eerste behandelsessie.

Waarom O-shot 3.0?

O-shot 3.0 is de meest hoogwaardige en veiligste O-shot behandeling die kan worden toegepast. Dit zorgt ervoor dat er significant betere resultaten worden behaald, dan met 2.0 (alleen vacuüm-protocol) en 1.0.

Bloedkwaliteit

De kwaliteit van je bloed, dat in onze kliniek wordt afgenomen op de dag van de behandelsessie, is zéér belangrijk.
De PRP wordt gemaakt van jouw eigen bloed. Is de bloedkwaliteit slecht, dan is de PRP die er van wordt gemaakt ook slecht, wat impact heeft op je O-shot resultaten.
Met het Persoonlijk PRP-plan helpen we je bloedkwaliteit te optimaliseren en de O-shot resultaten versterken.

Meer bloedplaatjes

Doordat de bloedplaatjes in een vacuüm omgeving blijven, geven de bloedplaatjes de bioactieve voedingstoffen pas af in het lichaam, nadat deze terug zijn ingespoten.
Dit maakt dat het percentage bloedplaatjes wat wordt gewonnen uit het bloed ver boven de 80% ligt.
Klinische studies tonen de noodzaak aan van een volledig vacuüm-protocol voor de bloedafname om veilige PRP te kunnen bereiden, want er mogen géén endotoxinen worden ingespoten bij de patiënt!

Veiligheid

Wordt alleen het vacuüm-protocol gebruikt, dan spreken we over 2.0 en wordt ook het bloed geoptimaliseerd voor de beste resultaten, dan spreek je over 3.0.
Door te werken met een volledig vacuüm- en steriel-protocol (Zwitsers) is de veiligheid gegarandeerd. Er worden geen producten van buitenaf toegevoegd door het te injecteren in de PRP, zoals calcium gluconaat, hyaluronzuur of antistollingsmiddel.
Door dit wel te doen, zoals vaak gedaan wordt bij O-shot 1.0, wordt het vacuüm-protocol doorbroken of is er zelfs geen vacuümprotocol.

1.o is Levensgevaarlijk

PRP 1.0 is zonder vacuüm-protol en is daardoor LEVENSGEVAARLIJK, want je loopt als patiënt 5.500% meer kans om endotoxinen ingespoten te krijgen.

O-shot 3.0 van ACREN Clinics

Comfort voor de patiënt

Voor de O-shot wordt de huid van je volledige vulva en een deel van je vagina met voorverdovende crème (PH-neutraal).
Voor de bloedafname werken we met zeer dunne naaldjes, waardoor je het prikje bijna niet voelt. Voel jij je comfortabeler bij voorverdoving, dan gebruiken we ook hiervoor de verdovende crème.

Aanbrengen voorverdovingszalf

Vind je het ongemakkelijk als een mannelijke verpleegkundige voorverdovingszalf aanbrengt in je intieme zone? Dit kun je vooraf aangeven. Wij houden er rekening mee, dat dit wordt gedaan door een vrouwelijke verpleegkundige of vrouwelijke uroloog.

Voor wie is een O-shot 3.0?

De behandeling is geschikt voor vrouwen vanaf 18 jaar met speciale aandacht voor vrouwen in de (pre)menopauze die intensere orgasmes of vaginale verjonging wensen.
Ben je bevallen, dan helpt de behandeling je vagina en schaamlippen weer snel herstellen.

Vaginale droogte oplossen

Heb je pijn bij het vrijen, Licen Sclerosus of heb je vaginale droogte (vaginale atrofie) of wil je dit voorkomen, dan kan de behandeling een oplossing zijn.

Volumetoename schaamlippen

Door gewichtsschommelingen of een zwangerschap neemt het volume van je schaamlippen af. Door de behandeling met PRP 3.0 neemt het volume van je clitoris, grote en kleine schaamlippen toe met ongeveer 10% op natuurlijke wijze. Dit wordt gezien als een aangename nevenwerking van PRP 3.0.
We krijgen weleens de vraag of we ook hyaluronzuur kunnen toevoegen voor een snellere werking als alternatieve filler, want dit trekt meer water naar de zone waar het wordt ingespoten. Dit geeft  geen meerwaarde op gevoelsvlak.
Feitelijk is het een tijdelijke ‘quick fix’ voor het esthetisch aspect, maar is na 24 uren al weer uit het lichaam. Dus het effect is ook weer snel weg, tenzij er gecrosslinkt hyaluronzuur wordt gebruikt. Dit wordt gemaakt door chemische modificatie, waardoor wij het niet willen gebruiken.
Door iets meer geduld te hebben en de PRP rustig de regenererende werking te laten doen, krijg je mooie resultaten, inclusief langdurig meer volume en een zeer aangenaam gevoel. Dit zorgt ervoor dat O-shots worden gezien als alternatieve filler.

Strakkere vagina

Bij de standaard behandeling wordt ook de vaginawand strakker. Waardoor er meer gevoel is voor beide partners bij penetratie.
o shots
Onze medisch assistenten nemen contact op met jou.

Behandelplan

Na je eerste behandelsessie krijg je 4 – 6 weken later je tweede en weer 4 – 6 weken later je derde behandelsessie. Daarna kom je om de 12 – 18 maanden terug voor je onderhoudsbehandeling.
De drie behandelmomenten maken deel uit van het behandelplan wat begint 2 – 4 weken (afhankelijk van je huidige bloedkwaliteit) voor de eerste behandelsessie en loopt tot 6 weken na de derde sessie.
We tellen vanaf het eerste telefonisch contact met je medisch assistent van ACREN Clinics om de behandeldata vast te leggen.
In de praktijk komt het voor dat dames het effect zo fijn vinden, dat ze al na 3 – 6 maanden een afspraak maken voor onderhoud. Dit kan en mag, waarbij we uitgaan van je eigen aanvoelen.

Beste O-shot resultaten

De beste O-shot resultaten bereiken we door een goede samenwerking waarbij jij de kwaliteit van het bloed en de werking van de PRP bepaalt. In je Persoonlijk PRP-plan vind je eenvoudige richtlijnen.
Wij zorgen door centrifuge en resuspentie, binnen een gepatenteerd vacuüm-proces, zonder toevoeging van activerings- of antistollingsmiddelen, voor de meest hoogwaardige PRP (met een bloedplaatjes recovery van >80%). Hierbij geven de bloedplaatjes hun bioactieve stoffen pas af in jouw lichaam.

O-shot ervaringen

De o-shot ervaringen van dames met uiteenlopende leeftijden, zijn zeer positief. Sommigen ervaren al in de eerste weken na de behandeling ’tintelingen’ in de erogene zone.

Wetgeving en Regulering O-shot

Het PRP-protocol van ACREN Clinics voor jouw O-shot is gebaseerd op >200 klinische studies. Het protocol voldoet aan de Europes wetgeving MDR en FAGG inclusief de Endotoxinen-voorschriften (PRP wetgeving en regulering).

O-shot kosten vergelijken

De beste O-shot prijs-kwaliteitverhouding krijg je bij ACREN Clinics. dit komt door het hoogste precentage bloedplaatjes en je Persoonlijk PRP-plan om vooraf je bloedkwaliteit te optimaliseren, zodat we de beste kwaliteit bloedplaatjes beschikbaar hebben op de dag van de behandelsessie.
Om de ingespoten bloedplaatjes hun werk te laten doen, staan er in je Persoonlijke PRP-plan ook leefbare richtlijnen voor na de behandelsessie. Zo bereiken we samen met jou het maximaal haalbare resultaat.
Bij een reguliere behandeling wordt alleen de buitenzijde van je vagina ingespoten. Als je de anatomie van de clitoris bekijkt, dan ligt het grootste gedeelte aan de binnenzijde van je lichaam. Daarom behandelen we ook de binnenzijde (de benen) van je clitoris.
Alleen het beste is goed genoeg bij ACREN Clinics. Deze redenatie passen we toe op de bloedkwaliteit, het protocol, de gebruikte materialen en artsen die de inspuiting doen. Deze topkwaliteit O-shots kunnen we aanbieden tegen een realistische prijs.
Bij de O-shots gaat het niet om de hoeveelheid PRP, maar om de kwaliteit van de PRP die wordt ingespoten, daarom gebruiken we PRP 3.0.
De meest voorkomende PRP-graad in Nederland ligt tussen de 21% en 50%. Je weet dat de PRP-graad bepalend is voor het succes en datgene wat jezelf kunt doen. Concreet heb je tussen de 2 tot 4,5 keer zoveel behandelingen nodig om in de buurt van de ACREN-resultaten te komen.

Persoonlijk PRP-plan

In het telefoongesprek waarin de behandeldata worden vastgelegd, stelt de medisch assistent enkele vragen die nodig zijn om je Persoonlijk PRP-plan te kunnen opstellen. Jij hebt veel invloed op de bloedkwaliteit bij de afname van je bloed. Voor en na de behandelsessie heb jij veel invloed op de werking van je O-shot behandeling.
Hoe je dit doet leggen we uit in jouw Persoonlijk PRP-plan. In het plan geven we aan wanneer je wat dient te doen op welke datum. Dit is in relatie tot de drie behandeldata.
Voor jouw Persoonlijk PRP-plan krijg je een link toegestuurd per e-mail (geen hotmail) met de inlogcode waarmee op de pagina komt met jouw Persoonlijk PRP-plan.

Inhoud Persoonlijk PRP-plan

Het plan start 2 – 4 weken voor je eerste O-shot en loopt tot 6 weken na de derde behandelsessie en gaat o.a. in op de volgende punten:
 • Cortisone
 • Ontstekingsremmers
 • Antibiotica
 • Bloedverdunners
 • Cholesterol
 • Voeding
 • Voedingssupplementen
 • Suiker
 • Warmte
 • Inspanning
 • Alcohol, tabak, cafeïne en drugs
beste peyronie behandeling
Een succesvolle O-shot behandeling begint met een optimale bloedkwaliteit waar de PRP wordt uitgehaald.

O-shot behandeling

Vooraf

 • Je hebt op de knop ‘AFSPRAAK MAKEN’ geklikt, het aanvraagformulier ingevuld en op verzenden gedrukt.
 • De aanvraag komt binnen op onze servicedesk. De medisch assistent die jou gaat begeleiden, bekijkt je antwoorden op de vragen en gaat je bellen voor de intake en het inplannen van je behandeling.
 • Nadat de drie behandeldata en tijdstippen zijn vastgelegd, stuurt de medisch assistent je een bericht per e-mail met daarin de afspraakbevestiging, de link naar je Persoonlijk PRP-plan en wachtwoord.
 • De medisch assistent zal vragen om een reply te sturen als je de mail hebt ontvangen, zodat jij kunt beginnen met de voorbereiding.

Behandelsessie

 • De verpleegkundige heet je welkom en neemt je mee naar de behandelruimte. Hier mag je op de behandeltafel gaan liggen, nadat jij je ondergoed hebt uitgedaan.
 • De verpleegkundige neemt enkele buisjes bloed af en zet deze in de centrifuge.
 • Daarna smeert de verpleegkundige voorverdovende crème aan op je vulva en in je vagina. Dit geeft lokaal een warm gevoel.
 • Na 5 minuten is de centrifuge klaar en voel jij dat de voorverdoving werkt.
 • De verpleegkundige zorgt dat de PRP inspuitklaar is.
 • Ongeveer 15 minuten nadat je op de behandeltafel bent gaan liggen, komt de arts om de PRP op een rustige manier in te spuiten. Bij een O-shot wordt PRP ingespoten in je schaamlippen, clitoris (buiten- en binnenzijde), in je vaginaspieren en G-spot.
 • Daarna ben je klaar om je aan te kleden.
 • De gehele behandeling neemt ongeveer een half uur in beslag.

Achteraf

 • Jij volgt de instructies op die je via jouw Persoonlijk PRP-plan hebt ontvangen.
Vrijen in de periode tussen de behandelsessies is zeker mogelijk als je aanvoelt dat het kan.

Betaling

Voor de betaling van je behandeling kun je ter plaatse contant betalen of pinnen (géén creditcard).

Locatie

Jouw O-shots krijg je in de privékliniek te Emblem (vlakbij Antwerpen) waar wij klanten ontvangen uit o.a. Rotterdam, Dordrecht, Breda, Tilburg, Den Bosch, De Lier, Naaldwijk, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Arnhem, Apeldoorn, Zwolle, Wilp, Enschede, Hoek, Groningen,  Nijmegen,  Roermond, Veghel, Bladel, Oosterhout, Dongen, Oud-Beijerland, Werkendam, Maassluis, Leeuwarden, Gorinchem, Vlissingen, Goes, Eindhoven, Weert, Venlo, Maastricht. ‘s-Gravenzande, Assen, Schagen, Numansdorp, Amstelveen, Urk, Veendam, Marken, Hansweert, Groesbeek, Zandvoort, Amersfoort, Deventer, Meerkerk, Heesch, Ridderkerk en andere plaatsen.
De kliniek is gemakkelijk te bereiken en ligt vlakbij de snelweg. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur en in de straat.

Toekomst

ACREN Clinics onderzoekt de mogelijkheden om voor klanten in het noordelijke deel van Nederland een nieuwe vestiging te openen. Ook zij zijn nu welkom in de privékliniek bij Antwerpen.

Ruimtes in de kliniek

De beste o-shot prijs krijg je bij ACREN Clinics in relatie tot het geleverde resultaat.

prp clitoris, o shot, oshot, o-shot ervaringen, orgasm shot, orgasme shot, g-shot, g shot, gshot, hot shot, klit shot, klit-shot, clit shot, clit-shot, vaginale verjonging, o shots, o-shot prijs, o shot prijs, o-shot resultaten, v shot, v-shot, o-spot injection, o shot vagina. O-shot Nederland, sappige vagina, o spot shot, vaginaleverjonging, shot o spot, o-spot, the o shot, o-spot, 0-shot, 0 shot, o shot prp, vagina verjonging, o injection, vagina shot

De beste o-shot resultaten bereik je volgens specialisten met de methode van ACREN Clinics

Laatste update:
Scroll naar boven