P-shot 3.0 behandeling

P-shot resultaten van ACREN Clincis zijn betere erecties, meer gevoel in je penis, een volume toename van ±10% en een hoger libo.
p-shot

P-shot prijs

Een veilige P-shot 3.0 kost € 593,- per behandelsessie. De behandeling bestaat uit drie behandelsessies.

Ervaren urologen

P-shot behandelingen worden in uiteenlopende klinieken aangeboden als onderdeel van een veel groter aanbod van behandelingen. De penis is een delicaat orgaan en als arts dien je gespecialiseerd te zijn om hoogwaardige kwaliteitsbehandelingen te kunnen geven.
Voor de P-shots werken we alléén met zéér ervaren urologen. Zij hebben de meeste kennis over de anatomie van de penis in zijn geheel, dus ook over erectiestoornissen (ED) en Peronie (PD).
Door deze kennis weten ze hoe de zenuwbanen en bloedvaten lopen in de zwellichamen, de schacht, eikel en urinebuis. Met deze kennis en ervaring weten ze exact waar ze de PRP-inspuiting dienen te geven, want we willen géén complicaties in jouw intieme-zone.

Beste P-shot prijs- kwaliteitverhouding

We bereiken de beste P-shot prijs- kwaliteitverhouding in Nederland door de beste bloedkwaliteit, een vacuüm-protocol (Zwitsers), de beste urologen, je Persoonlijk PRP-plan en begeleiding tijdens de hele behandeling.
Onze visie is: ‘Als je geld uitgeeft aan P-shots, doe het dan goed, want ook hier geldt goedkoop is duurkoop!’

Wat is PRP?

De afkorting PRP staat voor Plaatjesrijk Plasma wat uit je bloed wordt gehaald door centrifuge. Jouw bloed bestaat uit ± 55% plasma, ± 44% rode bloedcellen, < 1% witte bloedcellen en 0,2% bloedplaatjes. Door de centrifuge worden het plasma en bloedplaatjes van de witte en rode bloedcellen gescheiden.
Het plaatjesrijk plasma wordt ingespoten en zorgt voor een (re)vitalisering van het ingespoten gebied. De P-shot resultaten begin je subtiel te ervaren vanaf 6 weken tot 33 weken na de eerste behandelsessie.

Waarom P-shot 3.0?

P-shot 3.0 is de meest hoogwaardige en veiligste P-shot behandeling die kan worden toegepast. Dit zorgt ervoor dat er significant betere resultaten worden behaald, dan met 2.0 (alleen vacuüm-protocol) en 1.0.

Bloedkwaliteit

De kwaliteit van je bloed, dat in onze kliniek wordt afgenomen op de dag van de behandelsessie, is zéér belangrijk.
De PRP wordt gemaakt van jouw eigen bloed. Is de bloedkwaliteit slecht, dan is de PRP die er van wordt gemaakt ook slecht, wat impact heeft op je P-shot resultaten.
Met het Persoonlijk PRP-plan helpen we je bloedkwaliteit te optimaliseren en de P-shot resultaten versterken.

Meer bloedplaatjes

Doordat de bloedplaatjes in een vacuüm omgeving blijven, geven de bloedplaatjes de bioactieve stoffen pas af in het lichaam, nadat deze terug zijn ingespoten.
Dit maakt dat het percentage bloedplaatjes wat wordt gewonnen uit het bloed ver boven de 80% ligt.
Klinische studies tonen de noodzaak aan van een volledig vacuüm-protocol voor de bloedafname om veilige PRP te kunnen bereiden, want er mogen géén endotoxinen worden ingespoten bij de patiënt!

Veiligheid

Wordt alleen het vacuüm-protocol gebruikt, dan spreken we over 2.0 en wordt ook het bloed geoptimaliseerd voor de beste resultaten, dan spreek je over 3.0.
Door te werken met een volledig vacuüm- en steriel-protocol (Zwitsers) is de veiligheid gegarandeerd. Er worden geen producten van buitenaf toegevoegd door het te injecteren in de PRP, zoals calcium gluconaat, hyaluronzuur of antistollingsmiddel.
Door dit wel te doen, zoals vaak gedaan wordt bij P-shot 1.0, wordt het vacuüm-protocol doorbroken of is er zelfs geen vacuümprotocol.

1.0 is Levensgevaarlijk

PRP 1.0 is zonder vacuüm-protol en is daardoor LEVENSGEVAARLIJK, want je loopt als patiënt 5.500% meer kans om endotoxinen ingespoten te krijgen.

P-shot 3.0 van ACREN Clinics

Comfort voor de patiënt

Voor de P-shot wordt je huid van je penis ingesmeerd met voorverdovende crème, Wanneer deze werkt wordt er aanvullende verdoving ingespoten aan de basis van je penis.
Voor de bloedafname werken we met zeer dunne naaldjes, waardoor je het prikje bijna niet voelt. Voel jij je comfortabeler bij voorverdoving, dan gebruiken we ook hiervoor de verdovende crème.

Voor wie is een P-shot 3.0?

De P-shot is geschikt voor mannen vanaf 18 jaar, bij erectiële disfunctie (ED), (ook na prostatectomie) of om stevigere erecties te krijgen en te houden.
Heb je behoefte aan meer gevoel in je penis of wil je een dikkere penis, dat kan met de P-shots. PRP wordt gezien als de alternatieve penis filler.
Heb je peyronie (kromstand van je penis in erectie), dan is het praktisch om eerst een afspraak te maken op de raadpleging met onze urologen om te zien wat de mogelijkheden zijn met PRP. Als je foto’s meebrengt naar de raadpleging is dit helpend.
Hetzelfde geldt als je de huidaandoening lichen sclerosus (LS, LSEA of LSA) wilt laten behandelen. Je hoeft hiervoor geen foto’s mee te brengen.
De eerste behandelsessie voor peyronie of lichen sclerosus kan worden ingepland aansluitend aan je afspraak op de raadpleging, want dit bespaart je reistijd. Bij het maken van de afspraak bespreekt de medisch assistent dit met jou.
Als je dit wenst ontvang je ook het eerste deel van je Persoonlijk PRP-plan, want je bloedkwaliteit dient optimaal te zijn.

Behandelplan

De drie behandelmomenten maken deel uit van het behandelplan wat begint 2 – 4 weken (afhankelijkk van je huidige bloedkwaliteit) voor de eerste sessie en loopt tot 6 weken na de derde sessie, dus in totaal duurt de behandeling 31 – 33 weken.
We tellen vanaf het eerste telefonisch contact met je medisch assistent van ACREN Clinics om de behandeldata vast te leggen.
Na je eerste behandelsessie krijg je 4 – 6 weken later je tweede en weer 4 – 6 weken later je derde behandelsessie. Daarna kom je om de 12 – 18 maanden terug voor je onderhoudsbehandeling.
In de praktijk komt het voor dat heren het effect zo fijn vinden, dat ze al na 3 – 6 maanden een afspraak maken voor onderhoud. Dit kan en mag, waarbij we uitgaan van je eigen aanvoelen.

Beste P-shot resultaten

De beste P-shot resultaten bereiken we door een goede samenwerking waarbij jij de kwaliteit van het bloed en de werking van de PRP bepaalt. In je Persoonlijk PRP-plan vind je eenvoudige richtlijnen.
Wij zorgen door centrifuge en resuspentie, binnen een gepatenteerd vacuüm-proces, zonder toevoeging van activerings- of antistollingsmiddelen, voor de meest hoogwaardige PRP (met een bloedplaatjes recovery van >80%). Hierbij geven de bloedplaatjes hun bioactieve stoffen pas af in jouw lichaam.
Om de ingespoten bloedplaatjes hun werk te laten doen, staan er in je Persoonlijke PRP-plan ook leefbare richtlijnen voor na de behandelsessie. Zo bereiken we samen met jou het maximaal haalbare resultaat.
p shot
Onze medisch assistenten nemen contact op met jou.

Wetgeving en Regulering P-shot

Het PRP-protocol van ACREN Clinics voor jouw P-shot is gebaseerd op >200 klinische studies. Het protocol voldoet aan de Europes wetgeving MDR en FAGG inclusief de Endotoxinen-voorschriften (PRP wetgeving en regulering).

P-shot prijs vergelijken

De beste P-shot prijs-kwaliteitverhouding krijg je bij ACREN Clinics. dit komt door het hoogste precentage bloedplaatjes en je Persoonlijk PRP-plan om vooraf je bloedkwaliteit te optimaliseren, zodat we de beste kwaliteit bloedplaatjes beschikbaar hebben op de dag van de behandeling.
Alleen het beste is goed genoeg bij ACREN Clinics. Deze redenatie passen we toe op de bloedkwaliteit, de gebruikte materialen en artsen die de behandeling doen. Deze topkwaliteit P-shots kunnen we aanbieden tegen een realistische prijs.
Bij de P-shots gaat het niet om de hoeveelheid PRP, maar om de kwaliteit van de PRP die wordt ingespoten, daarom gebruiken we PRP 3.0.
De meest voorkomende PRP-graad in Nederland ligt tussen de 21% en 50%. Je weet dat de PRP-graad bepalend is voor het succes en datgene wat jezelf kunt doen. Concreet heb je tussen de 2 tot 4,5 keer zoveel behandelingen nodig om in de buurt van de ACREN-resultaten te komen.

Pumping optioneel

Je kunt de werking van de PRP versterken door gebruik te maken van pumping vanaf 12 dagen na elke behandelsessie. De arts die de behandeling uitvoert zal hierover meer uitleg geven.
Hoe je de medische pomp dient te gebruiken wordt uitgelegd in je Persoonlijk PRP-plan.

Persoonlijk PRP-plan

In het telefoongesprek waarin de behandeldata worden vastgelegd, stelt de medisch assistent enkele vragen die nodig zijn om je Persoonlijk PRP-plan te kunnen opstellen. Jij hebt veel invloed op de bloedkwaliteit bij de afname van je bloed. Voor en na de behandelsessie heb jij veel invloed op de werking van de P-shot behandeling.
Hoe je dit doet leggen we uit in jouw Persoonlijk PRP-plan. In het plan geven we aan wanneer je wat dient te doen op welke datum. Dit is in relatie tot de drie behandeldata.
Voor jouw Persoonlijk PRP-plan krijg je een link toegestuurd per e-mail (geen hotmail) met de inlogcode waarmee op de pagina komt met jouw Persoonlijk PRP-plan.

Inhoud Persoonlijk PRP-plan

Het plan start 2 – 4 weken voor je eerste behandelsessie en loopt tot 6 weken na de derde sessie en gaat o.a. in op de volgende punten:
 • Cortisone
 • Ontstekingsremmers
 • Antibiotica
 • Bloedverdunners
 • Cholesterol
 • Voeding
 • Voedingssupplementen
 • Suiker
 • Warmte
 • Inspanning
 • Alcohol, tabak, cafeïne en drugs
 • Pomp gebruiksinstructies
beste peyronie behandeling
Een succesvolle behandeling begint met een optimale bloedkwaliteit waar de PRP wordt uitgehaald.

P-shot behandeling

Vooraf

 • Je hebt op de knop ‘AFSPRAAK MAKEN’ geklikt, het aanvraagformulier ingevuld en op verzenden gedrukt.
 • De aanvraag komt binnen op onze servicedesk. De medisch assistent die jou gaat begeleiden, bekijkt je antwoorden op de vragen en gaat je bellen voor de intake en het inplannen van je behandeling.
 • Nadat de drie behandeldata en tijdstippen zijn vastgelegd, stuurt de medisch assistent je een bericht per e-mail met daarin de afspraakbevestiging, de link naar je Persoonlijk PRP-plan en wachtwoord.
 • De medisch assistent zal vragen om een reply te sturen als je de mail hebt ontvangen, zodat jij kunt beginnen met de voorbereiding.

De behandelsessie

 • De verpleegkundige heet je welkom en neemt je mee naar de behandelruimte. Hier mag je op de behandeltafel gaan liggen, nadat jij je ondergoed hebt uitgedaan.
 • De verpleegkundige neemt enkele buisjes bloed af en zet deze in de centrifuge.
 • Daarna smeert de verpleegkundige voorverdovende crème op de plaats van de inspuiting.
 • Na 5 minuten is de centrifuge klaar en voel jij dat de voorverdoving werkt.
 • De verpleegkundige zorgt dat de PRP inspuitklaar is.
 • Ongeveer 15 minuten nadat je op de behandeltafel bent gaan liggen, komt de arts om de PRP op een rustige manier in te spuiten. De inspuitingen worden gedaan in de zwellichamen, de schacht, corona en eikel.
 • Daarna ben je klaar om je aan te kleden.
 • De gehele behandeling neemt ongeveer een half uur in beslag.

Achteraf

 • Jij volgt de instructies op die je via je jouw Persoonlijk PRP-plan hebt ontvangen.
Vrijen in de periode tussen de behandelsessies is zeker mogelijk als je aanvoelt dat het kan.

Betaling

Voor de betaling van je P-shot kun je ter plaatse contant betalen of pinnen (géén creditcard).

Volumetoename door P-shots

Door de P-shots ontstaat een volumetoename van ongeveer 10% ontstaan. We krijgen daardoor regelmatig de vraag of de penis door de behandeling ook groeit in lengte met ongeveer 10%?
De toegenomen lengte is gelijk aan de volumetoename in de breedte, gedeeld door twee.
Rekenvoorbeeld: Stel een penis heeft een dikte voor de PRP van 3 cm, dan kan de dikte bij een volumetoename van ongeveer 10% na de PRP 3,3 cm zijn. Deel je de volumetoename door 2, dan kom je uit op 0,15 cm. Dit is de dikte die er bij de eikel in lengte bij kan komen.
volumetoename door PRP
Schematische weergave van volumetoename door P-shots

Alternatieve filler

We krijgen weleens de vraag of we ook hyaluronzuur kunnen toevoegen voor een snellere werking, want dit trekt meer water naar de zone waar het wordt ingespoten. Dit geeft geen meerwaarde op gevoelsvlak.
Feitelijk is het een tijdelijke ‘quick fix’ voor het esthetisch aspect, maar is na 24 uren al weer uit het lichaam. Dus het effect is ook weer snel weg, tenzij er gecrosslinkt hyaluronzuur wordt gebruikt. Dit wordt gemaakt door chemische modificatie, waardoor wij het niet willen gebruiken.
Door iets meer geduld te hebben en de PRP rustig de regenererende werking te laten doen, krijg je mooie resultaten, inclusief langdurig meer volume op natuurlijke wijze. Dit zorgt ervoor dat P-shots worden gezien als alternatieve filler.

Locatie

Jouw P-shots krijg je in de privékliniek te Emblem (vlakbij Antwerpen) waar wij klanten ontvangen uit o.a. Rotterdam, Dordrecht, Breda, Tilburg, Den Bosch, De Lier, Naaldwijk, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Arnhem, Apeldoorn, Zwolle, Wilp, Enschede, Hoek, Groningen,  Nijmegen,  Roermond, Veghel, Bladel, Oosterhout, Dongen, Oud-Beijerland, Werkendam, Maassluis, Leeuwarden, Gorinchem, Vlissingen, Goes, Eindhoven, Weert, Venlo, Maastricht. ‘s-Gravenzande, Assen, Schagen, Numansdorp, Amstelveen, Urk, Veendam, Marken, Hansweert, Groesbeek, Zandvoort, Amersfoort, Deventer, Meerkerk, Heesch, Ridderkerk en andere plaatsen.
De kliniek is gemakkelijk te bereiken en ligt vlakbij de snelweg. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur en in de straat.

Toekomst

ACREN Clinics onderzoekt de mogelijkheden om voor klanten in het noordelijke deel van Nederland een nieuwe vestiging te openen. Ook zij zijn nu welkom in de privékliniek bij Antwerpen.

Ruimtes in de kliniek

Beste p-shot prijs krijg je bij ACREN Clincis volgens specialisten op basis van het resultaat. P-shot Nederland

p shot, pshot, magellan centrifuge, p-shot rotterdam, p-shot zwolle, p-shot Amsterdam, p-shot prijs, p-shot ervaringen, p-shot resultaten, p shot behandeling, p-shot kosten, p shot penis, prp p shot, prp penis, penis shot, p-shot penis, penis p shot, p.shot, p spot injection, shooting penis, p-shot antwerpen,  p-shot clinic, shot penis, p shot prp, prp shot penis, 

De beste p-shot resultaten bereik je volgens specialisten met de methode van ACREN Clinics.

Wat is een P-shot behandeling?

Wat is een P-shot behandeling? Bij de P-shot behandeling wordt PRP ingespoten, onder lokale verdoving, in alle zones van de penis. Het is belangrijk dat je kiest voor een P-shot 3.0 behandeling deze is 100% veilig en geeft de beste resultaten. Dit zorgt voor betere erectie, meer gevoel in je penis, een hoger libido en een volumetoename van ongeveer 10%.

Wat kost een P-shot behandeling?

Wat kost een P-shot behandeling? De P-shot 3.0 (de beste P-shot op dit moment) kost € 593,- per behandelsessie. De volledige behandeling bestaat uit 3 behandelsessies. Er bestaan goedkopere P-shot behandelingen, maar die zijn minder krachtig, dus je moet meer behandelsessies boeken of in de buurt van de P-shot 3.0 te komen. Daarbij is de P-shot 3.0 gebaseerd 200 klinische studies en is 100% veilig. Dit in tegenstelling tot P-shot 1.0.

P shot bloedverdunners?

Je wilt een P-shot en gebruikt bloedverdunners. Dat is zeker bij ACREN Clinics zeker mogelijk als de INR-waarde 2 of lager is op de dag van de behandelsessie(s).

P-shot kosten?

Een veilige P-shot 3.0 kost € 593,- per behandelsessie. De behandeling bestaat uit drie behandelsessies

P-shot Nederland?

P-shot Nederland? De best P-shots in België krijg je bij ACREN Clinics, want dan krijg je de P-shot 3.0. Dit geeft de beste resultaten en is 100% veilig.

P-shot reviews

Je zoekt P-shot reviews? We houden ons niet bezig met reviews. Door de beste kwaliteit te leveren zijn onze patiënten de beste ambassadeurs en zorgen voor mond tot mondreclame.
Laatste update:
Scroll naar boven